رئیس سازمان صداوسیما در دیدار فرمانده نیروی انتظامی از رسالت مشترک ناجا و رسانه ملی گفت

فرهنگ سازی و تامین امنیت اجتماعی

رئیس سازمان صداوسیما در دیدار فرمانده نیروی انتظامی، با اشاره به آثار بسیار خوب همکاری‌های رسانه ملی و نیروی انتظامی در فرهنگ‌سازی و تامین امنیت اجتماعی، بر تعامل و همکاری‌های مشترک این دو نهاد تاکید کرد.
کد خبر: ۹۵۹۸۷۳

به گزارش روابط عمومی صدا و سیما، دکتر علی‌عسکری در این دیدار با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی اظهار کرد: رسانه ملی وظیفه خود می‌داند با همه دستگاه‌ها تعامل داشته باشد و خوشبختانه نیروی انتظامی از جمله دستگاه‌هایی است که موثرترین تعاملات را با آن داشتهایم.

وی افزود: در این مسیر تعامل رسانه ملی با نیروی انتظامی در فرهنگپذیری، نظم، ترافیک و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار موثربوده است.

رئیس رسانه ملی تصریح کرد: نقش صدا و سیما در اصلاح ناهنجاری‌های اجتماعی، نقش بارزی است که بهعنوان مثال می‌توان به فرهنگسازی و اصلاح رفتاری در حوزه ترافیک اشاره کرد.

وی یادآور شد: بخش‌های مختلف رسانه از جمله سیما و صدا توانستند بخوبی در جهت اهداف نیروی انتظامی عمل کنند.

نقش صداوسیمای مراکز استان‌ها در انعکاس مشکلات

دکتر علی‌عسکری افزود: صداوسیمای مراکز استان‌ها نیز در انعکاس مشکلات و چالش‌های حوزه شهری می‌توانند نقش موثری داشته و در کنار نیروی انتظامی قرار بگیرند که خوشبختانه همکاری نزدیکی در این خصوص وجود دارد، ضمن این‌که صداوسیما تلاش کرده تا شأن و اقتدار نیروی انتظامی در سطح جامعه حفظ شود.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به نقش موثر رسانه در بستر سازی برای اجرای طرح‌های پلیس گفت: رسانه ملی وظیفه خود می‌داند عامل ارتباطی پلیس و مردم باشد و بتواند بدرستی نقش پلیس را تبیین کند.

وی افزود: پلیس پناه مردم است و در سراسر کشور به محل امن و اتکای مردم بدل شده است. با توجه به اهمیت موضوع، رسانه ملی آمادگی دارد تا با تشکیل اتاق فکر برای طراحی و تولید پیام مناسب ضمن ارائه چهره‌ای درست از عملکرد نیروی انتظامی، احساس امنیت و آرامش را در لایه‌های مختلف جامعه گسترش دهد و سبب جلب رضایت مردم شود.

هشدار نسبت به آسیب‌های اعتیاد

رئیس سازمان صدا و سیما در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: یکی از مسائل مشترک صداوسیما و نیروی انتظامی در ارتباط با ماهواره‌ها و آثار تخریبی آن بر رفتارهای فرهنگی و اجتماعی است که در این زمینه باید کار فرهنگی صورت گیرد تا این دو نهاد بتوانند در مقابله با تهاجم فرهنگی و اصلاح فرهنگی جامعه،همکاری و مشارکت خوبی
داشته باشند
.

دکتر علی‌عسکری همچنین به مساله اعتیاد اشاره و خاطرنشان کرد: باید با نشان دادن آثار تخریبی اعتیاد، فضایی فراهم شود که جوان از نزدیک شدن به مواد مخدر و اعتیاد اجتناب کند. رسانه ملی آمادگی دارد با انتشار اطلاعات موجود در این خصوص، جامعه را نسبت به آسیب‌های اعتیاد هوشیار کند، لذا برنامه سازان موظف هستند ضمن اطلاع رسانی از عوارض و آسیب‌های اعتیاد، مردم و بخصوص جوانان را از آثار تخریبی این بلای خانمانسوز مطلع سازند.

وی تاکید کرد: تعامل و همکاری سازنده صدا و سیما و نیروی انتظامی می‌تواند نقش بسیار مهم و موثری در حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی داشته باشد و شرایط زندگی بهتر و سالم تر را برای جامعه فراهم کند.

نقش رسانه ملی در افزایش اطلاعات مردم

سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی نیز ضمن تائید سخنان دکتر علیعسکری اظهارکرد: از نقد هوشمندانه نسبت به عملکرد نیروی انتظامی استقبال می‌کنیم.

وی همچنین به نقش موثر صداوسیما در حوزه اطلاعرسانی و فرهنگ سازی اشاره کرد و گفت: بدون کمک‌های صداوسیما نمی‌توانستیم مردم را نسبت به مسائل مرتبط با نیروی انتظامی آگاه کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی ضمن تشریح وظایف پلیس و سیاست‌ها و اولویت‌های نیروی انتظامی تاکید کرد: رسانه‌ها باید نقاط قوت و خدمات ارزشمندی را که نیروی انتظامی انجام داده، خبری کرده و مردم را در جریان توانمندی‌های این نیرو قرار دهند.

وی ضمن تشکر از همکاری نزدیک بخش‌های مختلف صداوسیما با نیروی انتظامی، تصریح کرد: این همکاری باعث شده اطلاعات مردم نسبت به قابلیت‌های نیروی انتظامی افزایش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها