به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، منابع عراقی اعلام کردند: گروهی از نیروهای مردمی شیعه موسوم به حشد شعبی با 30 خودرو و سلاحهای سنگین وارد منطقه شیخان در شمال موصل شدند تا برای شرکت در عملیات آزادسازی این شهر از چنگ داعش آماده باشند.
به گفته این منابع، نیروهای حشد شعبی به سد موصل خواهند رفت. همچنین گروهی از ارتش عراق صبح امروز (چهارشنبه) با بیش از 200 خودروی نظامی و تانک به سد موصل رسیدند.
این نیروها در پی توافق پیشمرگهای کرد و دولت مرکزی عراق به منطقه اعزام شدهاند. مناطق شمالی، شرقی و شمال غربی موصل عموما در کنترل نیروهای پیشمرگ است.
اخیرا منابع عراقی اعلام کردند که حیدر العبادی، نخست وزیر عراق به حشد شعبی دستور داده در نزدیکی موصل مستقر شوند. قرار است عملیات آزادی موصل طی ماه جاری میلادی با حضور حشد شعبی، ارتش، نیروهای امنیتی و مبارزه با تروریسم، عشایر، پیشمرگهای کرد و ائتلاف ضد داعش آغاز شود.
آزادی موصل به معنای شکست نهایی داعش در عراق خواهد بود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد