
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، سایت اینترنتی النشره نوشت: حسام الشافعی، سخنگوی جبهه فتح الشام در واکنش به درخواست استفان دیمیستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه برای خروج اعضای این جبهه از حلب گفت: نقش سازمان ملل دیگر نیازی به تحلیل و تفسیر ندارد. تجزیه و مهاجرت اجباری در راه است و امروز میان گروههای مبارز تفرقه و دودستگی ایجاد شده و اهل تسنن تسلیم شدهاند.
وی گفت: پیشنهاد دیمیستورا در راستای اظهارات اخیر روسیه و سوریه درباره لزوم تخلیه حلب از افراد مسلح است.
فرستاده سازمان ملل روز پنجشنبه از نیروهای وابسته به جبهه النصره خواست از حلب خارج شوند و حتی آمادگی خود را برای همراهی شخصی خود با آنها تا حومه ادلب اعلام کرد تا درگیریها در حلب متوقف شود و جان غیرنظامیان به خطر نیفتد.
حسام الشافعی گفت: دیمیستورا نتوانست حتی یک ساعت بمباران در حلب را متوقف کند. اظهارات دیمیستورا برای ما هیچ ارزش و اعتباری ندارد.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد