روزهای پایانی «کمدی انسانی» نیکی کریمی

نیکی کریمی بازیگر، کارگردان، مترجم و عکاس ایرانی است که با کسب جوایز متعدد از جشنواره‌های گوناگون بین‌المللی یکی از موفق‌ترین هنرمندان سینمای ایران از لحاظ تعداد جوایز جهانی بوده و همچنین تاکنون در چند جشنواره جهانی فیلم به‌عنوان داور حضور داشته است.
کد خبر: ۹۵۲۶۸۲

او این روزها سرگرم بازی در تازه‌ترین فیلم محمدهادی کریمی است. آن‌طور که سینماپرس می‌نویسد: این فیلم که نیمه مرداد کلید خورد پس از فیلمبرداری 90 درصد کار در بیش از 20 لوکیشن این روزها در آخرین مراحل فیلمبرداری قرار دارد. «کمدی انسانی» یک داستان پرافت و خیز بیوگرافیک است که آن را می‌توان یک کمدی تراژدی در بستر تاریخ معاصر قلمداد کرد. طیف مختلفی از بازیگران در کمدی انسانی حضور دارند، از پیشکسوتانی مانند علیرضا شجاع‌نوری، نیکی کریمی و فرخ نعمتی گرفته تا نسل جدید بازیگران سینما مانند هومن سیدی، لیلا زارع و بهاره کیان‌افشار و چهره‌هایی که در آغاز راه توانمندی خود را به اثبات رسانده‌اند مانند آرمان درویش و نسل چهارم نو آمده و نوجوان بازیگری نظیر ایلیا نصراللهی که سال گذشته در جشنواره تئاتر فجر خوش‌درخشید. فیلمبرداری کمدی انسانی ظرف چند روز آینده به پایان می‌رسد و پس از آن فیلم در مسیر تدوین قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها