بازنشستگان سنددار می‌شوند

به سلامتی تمام مشکلات سالمندان قرار است حل شود، آن هم در آستانه هفته تکریم خانواده و روز جهانی سالمند؟! چطور؟ رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان که آقای فرید براتی باشد گفته است که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی درحال تهیه سندی برای سالمندان است.
کد خبر: ۹۴۸۷۱۷

البته خود شورای ملی سالمندان هم بیکار ننشسته و سند آنها نیز آماده است، حالا این سند به چه کار می‌آید؟ باز هم آن طور که براتی گفته انواع برنامه‌ریزی‌ها برای سالمندان در ابعاد مختلف حمایتی، آموزشی، سبک زندگی سالم، تامین نیازهای روانی و اجتماعی و بیمه در آن دیده شده است.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان به سن پایین بازنشستگی در کشور هم اشاره کرده است: باید سن بازنشستگی افزایش یابد، زیرا 60 سالگی ابتدای بهره‌مندی از تجربیات افراد است و حیف است که این ذخیره به سادگی مورد غفلت و فراموشی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها