گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، «اشرفغنی» رئیسجمهور افغانستان، گفت: 21 شهردار این کشور پس از مصاحبه با وی، براساس ظرفیت، تعهد و شایستگی تعیین شده که در دیدگاه آنها، ذهنیت تحرک است.
وی در دومین نشست شهرداران افغانستان در کاخ ریاست جمهوری اظهار داشت: "دیدگاه واضح دارید، دیدگاهتان دیدگاه وابستگی نیست، دیدگاهتان دیدگاه روی پای خود ایستادن است؛ شما می دانید که هر شهر، یک خزانه پنهان است و ذهنیتی که در دیدگاه شما می بینم، ذهنیت گدایی نیست؛ ذهنیت تحرک است. از گدایی خسته شدیم، برای افغانستان گدای خوب هستم؛ اما با گدایی کشور آباد نمی شود."
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
پول اقامت وپول شهریه مدارس وپول كارت اشتغال وپول كارمندان كفالت .خوب بیچاره هابخش خصوصی اند وزن و بچه دارن .درمقابل اشتغال ساختمان سازی كه خوابیده وكارنیست !!