انهدام باند مخوف گروگانگیری و اخاذی در کرمان

دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت:یک باند بزرگ 7نفری گروگانگیری و اخاذی پس از چندین ماه کار اطلاعاتی و عملیاتی توسط پلیس اطلاعات انتظامی کرمان دستگیر و 13نفر از افراد گروگان گرفته شده ازچنگال آدم ربایان آزاد شدند.
کد خبر: ۹۳۷۷۳۴
انهدام باند مخوف گروگانگیری و اخاذی در کرمان

به گزارش جام جم آنلاین، دادخدا سالاری در گفت‌وگو با میزان از کشف و انهدام باند مخوف گروگانگیری و اخاذی خبر داد و اظهارکرد: یک باند بزرگ هفت نفری گروگانگیری و اخاذی پس از چندین ماه کار اطلاعاتی و عملیاتی توسط پلیس اطلاعات انتظامی کرمان دستگیر و سیزده نفر از افراد گروگان گرفته شده از چنگال آدم ربایان آزاد شدند.

وی در تشریح جزئیات این خبر افزود: اعضای این باند در چندین شهر فعالیت محرمانه داشته و پس از شناسایی بزه دیدگان با پوشیدن لباس‌های نظامی و استفاده از سلاح آنان را دستگیر و با چشم بند در صندوق عقب خودروهای خود به منزلی که از قبل در شهر کرمان تهیه کرده بودند منتقل می کردند.

سالاری افزود: همچنین آنان را در غل و زنجیر و زدن دستبند و پابند و چشم بند در شرایط سخت و غیر قابل تحمل و به صورت گرسنه و تشنه نگهداری و مورد ضرب و شتم شدید و انواع شکنجه‌های غیر انسانی قرار داده و درحالی که صدای ناله آنان بلند می شد با خانواده آنان ارتباط برقرار و جهت آزادی آنان مبالغ گزافی را مطرح می کردند و از این طریق تاکنون میلیاردها ریال از افراد مختلفی اخاذی کرده‌اند.

دادستان مرکز استان کرمان اضافه کرد: تاکنون چندین حساب بانکی و وجه نقد موجود در حساب‌ های بانکی متعدد، انواع خودروهای مختلف، منازل متعدد، سلاح و البسه نظامی، شوکر، دستبند، پابند که در عملیات‌های مختلف گروگانگیری از آنها استفاده می‌شده است از متهمین کشف و توقیف شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این متهمین با اقدامات ضد امنیتی خود جامعه استان کرمان را ناامن نموده اقدامات وافعال متهمین و قانون شکنان از نظر این دادستانی بر اتهام حد محاربه و افساد فی الارض قابل تطبیق و بر مبنای این تشخیص از سوی این مرجع مورد تعقیب قرار گرفته و به پرونده آنان به صورت ویژه و در اسرع وقت و طی مراحل قانونی رسیدگی خواهد شد.

سالاری افزود: متهمان اتهامات دیگری از قبیل استفاده از البسه نظامی، حمل و نگهداری اسلحه غیرمجاز، گروگانگیری، اخاذی و ضرب و جرح عمدی را درکارنامه مخوف خود دارند.

دادستان عمومی و انقلاب کرمان در پایان ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای شبانه روزی فرماندهی انتظامی و پلیس اطلاعات استان کرمان در جهت برخورد قاطع با جرائم خشن و برقراری نظام وامنیت با هشدار به متخلفین به نظم و امنیت بیان کرد: در خصوص تامین امنیت مردم و مقابله با ناامنی دستگاه قضائی استان با صلاحیت و اقتدار با مجرمین برخورد قانونی متقضی را انجام خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
كسرا
-
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
۰
۰
خراب امنیت و اقتدار پلیسم خسته نباشید واقعا
محمد
-
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
۰
۰
چطور؟ ما كه در كرمان زندگی میكنیم، تاكنون موردی از آدم ربایی و گروگان گیری در اخبار استان نشنیده و ندیده ایم !!
بیكاری و فقر ریشه تمام این مسائل هست و بهتر است هرچه سریعتر سرمایه گذاری در این استان فقیر كه به راستی بهشت معادن میباشد اغاز گردد.
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
۰
۰
اعدام باید بشن
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها