چاووش‌اوغلو: کردها باید از «منبج» خارج شوند

وزیر امور خارجه ترکیه می‌گوید نیروهای کرد سوری یا باید به شرق رودخانه فرات بازگردند و یا با قوای مسلح ترکیه مواجه شوند.
کد خبر: ۹۳۶۹۱۲
چاووش‌اوغلو: کردها باید از «منبج» خارج شوند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه، امروز (چهارشنبه) اظهار داشت که نیروهای کردی موسوم به «پ ی د» و نیروهای دموکراتیک سوریه باید به شرق رودخانه فرات رجعت کنند.

به گفته وی، این نیروها باید شهر منبج را که به تازگی از داعش گرفته‌اند، تخلیه کنند و اگر چنین نکنند، «ترکیه کاری را که باید انجام دهد، انجام خواهد داد.»

چاووش‌اغلو تصریح کرده که ترکیه آن‌قدر به نیروهای کرد تجزیه‌طلب موسوم به «پ ی د» حمله می‌کند تا آنها به شرق رودخانه فرات بازگردند.

ترکیه با تشکیل هرگونه حکومت خودمختار کردی در بخش‌های شمالی سوریه مخالف است.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها