
به گزارش جام جم آنلاین ، امیر سرکرده گفت: دیروز آبادان دمای 50درجه سانتیگراد بالای صفر را داشت و امروز اهواز 49 درجه خواهد بود و دمای شهرهای جنوبی کشور بیشتر از 45 درجه است.
وی افزود: سازمان هواشناسی براساس استانداردهای جهانی براساس دماسنجی که در سایه قرار گرفته است، دمای هوا را اعلام می کند.
سرکرده گفت: در دو استان خوزستان و ایلام با وزش باد و گرد و خاک مواجهیم که شدت آن در مقایسه با روزهای قبل کمتر است.
وی افزود: با وزش بادهای 120 روزه در جنوب شرق کشور شاهد پدیده گرد و خاک بیشتر در شمال سیستان و بلوچستان و زابل خواهیم بود.
کارشناس سازمان هواشناسی اضافه کرد: آبهای خلیج فارس و دریای عمان نیز مواج است.
وی گفت: بارش های خفیف و پراکنده ای بعد از ظهر در ارتفاعات البرز مرکزی خواهیم داشت.
کارشناس هواشناسی افزود: دمای تهران دیروز 39 درجه سانتیگراد بالای صفر بود که پیش بینی می شود امروز و فردا کمتر از 40 درجه نباشد.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد