
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جامجم کلیک به نقل از سی نت ، بنابر این پس از این شما به صورت مجازی هیچ برای بکار بردن برنامکهای اندرویدی بر روی اکوسیستم عالی و پر سرعت کروم نخواهید داشت.
پس معطل نکنید و همین امروز دست به کار شوید. کسانی که کروم بوکهای فلیپ ایسوس (Asus Chromebook Flip) را دارند، لازم نیست تا برای انتشار رسمی برنامکهای اندرویدی – کرومی تا آخر سال انتظار بکشند. خوب اگر این کروم بوک را دارید، پیش از این که فروشگاه پلی استور گوگل (Play Store) روی دسستگاه شما بالا بیاید، حالت توسعه دهنده (developer) را روی کروم بوک خوتان فعال کنید. چطور؟ Setting دستگاه را باز کرده در بالای صفحهای که باز میشود، بر روی گزینه About Chrom OS کلیک کنید / اول More info را زده / سپس Change chnnel / و پس از آن روی dev channel کلیک کنید.
در این مرحله شما تعدادی هشدار را بر روی صفحه نمایش کروم بوکتان مشاهده میکنید که به شما یادآوری میکنند حالت dev channel پایدارترین و قابل اطمینانترین نسخه (نگارش) سیستم عامل (OS) شگفتانگیز کروم نیست. به عبارت دیگر پس از فعال کردن این حالت روی کروم بوک باید منتظر تجربه هنگ کردنها و قاطی کردنها و اشکالات عجیب و غریب اتفاقی روی سیستم خود باشید. اگر با این مسئله مشکلی ندارید، دستورات از بعدی که روی صفحه نمایش کروم بوک ظاهر میشوند، پیروی کرده و بهروز رسانی (آپدیت) پیشنهادی سیستم را دانلود و نصب کنید.
وقتی نصب آپدیت به پایان رسید، شما آیکون Play Store را در تاقچه برنامکهای پایین صفحه نمایش سیستم خود مشاهده میکنید. روی آن کلیک کرده دوباره دستورات ظاهر شده روی صفحه را دنبال کنید. در طی این مراحل باید یک سری شرایط را در پنجره هایی که باز میشود قبول بزنید. خوب زمانی که همه مراحل تمام شد شما دیگر اماده استفاده از برنامک های اندروید بر روی لپتاپ کروم بوک خود هستید.
البته ما در طی آزمایش این روش به 2 اشکال برخوردیم. یکی این که گاهی اوقات قادر به باز کردن پلی استور هنگام وارد شدن به حساب کاربری Google Apps Account خود نبودیم و به غیر از آن نمیتوانستیم برنامکهای اندروید را روی تنظیمات (setting) کروم بوک فعال سازیم. اینطور استنباط می کردیم که نیاز است برنامکهای اندروید توسط Admin سیستم فعال شوند ( که همینطور هم بود). اما در این حالت کل تنظیمات از روی داشبورد َApps صفحه نمایش ناپدید میشد.
اما وقتی دومین اشکال که برطرف کردنش هم چندان سخت نبود، در مورد استفاده از حساب کاربری جی میل اتفاق میافتاد. در چنین مواقعی قادر به باز کردن پلی استور گوگل نبودیم. به هر حال اگر همه تنظیمات سیستم را به حالت اولیه برگردانید، مجددا دستگاه بدون هیچ مشکلی مثل روز اول کار میکند.
گوگل گفته است که قابلیت بهکار بردن برنامکهای اندروید روی گوگل را تا آخر سال برای بیشتر کروم بوکهای دیگر نیز مهیا خواهد کرد. لیست کروم بوکهای دارای این توانایی را میتوانید در این لینک مشاهده کنید.
مترجم: جواد ودودزاده – جامجم کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد