
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه سومریه، استوارت جونز هرگونه تماس با سفارت ایران پیرامون حمایت از سلیم الجبوری رئیس پارلمان و حیدر العبادی نخست وزیر عراق را رد کرده و اظهار داشت که از موضع ایران در این خصوص بی اطلاع است.
وی گفت: هیچ گونه تماسی با سفارت ایران پیرامون حیدر العبادی نخست وزیر و سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق انجام نشده و من از موضع ایران در این باره اطلاعی ندارم.
سفیر آمریکا در عراق افزود: ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد عراق خواهند شد و بر روی توپ های موسوم به «هایمرس» کار خواهند کرد ضمن اینکه دیگر نیروهای آمریکایی به عنوان مستشار فعالیت خواهند کرد. سفیر آمریکا در بغداد در عین حال وجود نیروهای رزمی یا پایگاه های آمریکایی در عراق را تکذیب کرد.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر به بغداد در تاریخ ۸ آوریل جاری اعلام کرد که کشورش هیچ نقشی در تغییرات کابینه عراق ندارد و این یک مساله داخلی است.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد