محبوبیت خودروی چینی «آسا» در شهرهای بزرگ

خودروی سواری آسا یا B50F از گروه خودروسازی «فاو» چین بیشترین فراوانی فروش در شهرهای تهران، اصفهان و مشهد را به خود اختصاص داده است.
کد خبر: ۸۸۳۸۸۳

این گروه چینی هم‌اکنون با تاسیس شرکت «فاو ایران» تصمیم گرفته است با مشارکت «گروه بهمن» به عنوان شریک تجاری خود، کمپینی را تا 20 فروردین 95 اجرایی نماید که طی آن به 5 نفر از خریداران خودروی آسا (B50F)‌ و یا مالکین فعلی این خودرو که افرادی را برای خرید این محصول تشویق می‌نمایند، به همراه یک نفر از اعضای خانواده به مدت یک هفته به کشور چین میهمان نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها