احتمال محاکمه تفنگداران آمریکایی بازداشت شده در ایران

جان مک کین سناتور آمریکایی تهدید کرد اگر دولت باراک اوباما رئیس جمهور این کشور در مورد بازداشت ماه گذشته ده تفنگدار آمریکایی در ایران در اسرع وقت اطلاعاتی ارائه نکند، این نظامیان را دادگاهی خواهد کرد.
کد خبر: ۸۸۲۶۶۳
احتمال محاکمه تفنگداران آمریکایی بازداشت شده در ایران

به گزارش جام جم آنلاین، پایگاه اینترنتی واشنگتن بیکن نوشت : مک کین به خبرنگاران گفت نمی خواهد از گزینه محاکمه این تفنگداران دریایی استفاده کند ولی اگر دولت آمریکا نتیجه بررسی در مورد بازداشت این افراد را تا اول مارس منتشر نکند این کار را انجام خواهد داد. سپاه پاسداران این افراد را در دو شناور کوچک آنها در تاریخ دوازده ژانویه در خلیج فارس دستگیر کرد. سپاه پاسداران، این نظامیان را به ورود غیر قانونی به آبهای سرزمینی ایران متهم کرد ، آنها را یک شب نگه داشت و صبح روز بعد آزادشان کرد. دولت آمریکا تاکنون در مورد این حادثه اطلاعات زیادی منتشر نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها