به گزارش جام جم آنلاین، الیاس نادران عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ، با اشاره به لزوم تمکین به رای شورای نگهبان اظهار داشت: اعتماد و تمکین به نهادهای قانونی که وظیفه خود را انجام میدهند، شرط اول مردمسالاری است و در تمام دنیا نیز این رویه وجود دارد که نهادهای نظارتی وظایف خود را انجام دهند.
نادران با بیان اینکه عدم تمکین به نهادهای قانونی نوعی دیکتاتوری محسوب میشود، افزود: افراد با خود رایی و اعمال سلیقه میخواهند که همه تابع نظر آنها باشند و این مصداق دیکتاتوری است.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: یک نگرانی که وجود دارد این است که طراحان کودتای رنگی 88 بخواهند دوباره آن کودتای ناموفق را در کشور مدیریت کنند و کلید بزنند.
منبع:فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است
روایتی از دلدادگی میکائیل طیرانی که گلدوزی و پرچمدوزی او برای سیدالشهدا(ع) جهانی شده است
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد