سالن‌های قدیمی سینما در تهران و شهرستان‌ها خاک می‌خورند

غبار فراموشی بر سالن‌های خاطره‌ساز

بازگشت کیمیایی با «قاتل اهلی» و آقای بازیگر

مسعود کیمیایی، کارگردان سینما که سال گذشته با فیلم سینمایی «متروپل» به سینماها آمد و توفیق چندانی هم نداشت، این روزها منتظر صدور پروانه ساخت فیلم تازه اش با نام «قاتل اهلی» است.
کد خبر: ۸۴۴۴۶۴

او قصد دارد این فیلم را برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده کند. کیمیایی درباره این فیلم توضیح داد: فیلم ژانری اجتماعی دارد و در ادامه فیلم‌های قبلی‌ام است. قاتل اهلی درباره آدم‌های فقیری است که به ثروتمند‌شدن می‌اندیشند و همین تفکر آنها را به ورطه‌های هولناکی می‌برد. به گفته این کارگردان، تاکنون حضور عزت‌الله انتظامی در این فیلم قطعی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها