استقبال سرد از دختران قهرمان فوتسال در استان هایشان

جام جم ورزشی: بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان ایران در شهرهای خود با هیچ استقبال قابل توجهی روبرو نشده اند.
کد خبر: ۸۴۰۸۶۰
استقبال سرد از دختران قهرمان فوتسال در استان هایشان

به گزارش جام جم ورزشی ، تیم ملی فوتسال بانوان ایران که با غلبه بر ژاپن قهرمان جام ملت های فوتسال آسیا شد متشکل از بازیکنانی است که از اقصی نقاط کشور به فوتسال بانوان ایران معرفی شده اند.

از بازیکنان تهرانی تیم ملی که بگذریم به بازیکنانی می رسیم که از شهرستان هایی مثل اهواز ، انزلی، مشهد و ... به تیم ملی فوتسال بانوان رسیده اند. اما هیچ کدام از این بازیکنان در بازگشت به کشور با استقلال مسئولان استان های خود روبرو نشده اند. نه سهیلا ملمولی و نه نسیمه غلامی.

این بازیکنان در گفت و گوهای مختلف خود یکی پس از دیگری اعتراض و گلایه خود را نسبت به این موضوع نشان داده اند. آنهامی گویند قهرمانی در آسیا می تواند بالاترین مرتبه در ورزش باشد اما افسوس که کسی به آنها بها نمی دهد.

به نظر می رسد از میان بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان فرشته کریمی و فرزانه توسلی بیشتر از بقیه بازیکنان مورد استقبال قرار گرفته اند. کاش توجهات به قهرمانان تیم ملی فوتسال بانوان کمی عادلانه تر بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها