به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ بعد از شکست 3 بر صفر تیم ملی والیبال ایران برابر کانادا در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: به تیم کانادا تبریک میگویم، آنها بازی بسیار خوبی را ارائه کردند. تیم ما در شرایط خوبی نیست. تلاشمان را کردیم تا بهتر از دیروز بازی کنیم، اما حریف ما تیم قدرتمندی بود.
وی ادامه داد: تیم ایران از نظر روحی آماده نیست. لحظات مهمی از بازی را از دست دادیم. بعضی از مواقع هم شانس با ما یار نبود. ست دوم که با اختلاف نزدیک 29-27 تمام شد، دیدید که فاصله یک میلی متری توپ (که روی خط افتاد) امتیاز را از ما گرفت. سعی می کنیم فردا بهتر بازی کنیم؛ البته کار آسانی نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد