نیمه شمالی ایران خنک می شود

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از احتمال بارش باران و کاهش بین ۶ تا ۱۰ درجه ای دما در نیمه شمالی کشور طی ۳ روز آینده خبر داد.
کد خبر: ۸۳۵۵۶۴
نیمه شمالی ایران خنک می شود

احد وظیفه در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود:بررسی آخرین داده‌های هواشناسی بیانگر این است که طی سه روز آینده گذر سامانه هواشناسی فعالی را نخواهیم داشت و ناپایداری‌ها عمدتا به سبب رشد ناپایداری‌های همرفتی است که غالبا به دلیل گرمایش خورشیدی و وجود رطوبت در برخی نواحی شمال غرب، دامنه‌های البرز مرکزی، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی در ساعات بعدازظهر و اوایل شب به شکل رشد ابرهای جوششی خواهد بود.

وی با بیان اینکه پیامد این وضعیت جوی، رگبار، باران موقتی و گاهی رعد و برق در برخی نقاط مناطق یاد شده خواهد بود، گفت: الگوهای جوی آینده بیانگر نفوذ تدریجی زبانه پرفشار به سواحل جنوبی دریای خزر و شمالی شدن جریانات روی دریا از اواخر روز چهارشنبه است.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: با ورود زبانه هوای خنک و مرطوب از روز پنجشنبه در تراز میانی جو که انتظار می‌رود بتدریج از اواخر جمعه از عرض‌های شمالی کشور عبور کند، برای روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه آینده بارش باران، کاهش قابل توجه دما بین شش تا ۱۰ درجه سلسیوس، وزش باد و گاهی وقوع رگبار و رعد و برق در استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات البرز و استان اردبیل پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وظیفه، کاهش دما و رخداد بارش‌های پراکنده در دامنه‌های جنوبی البرز از شمال غرب تا شمال شرق کشور نیز در روزهای پایانی هفته مورد انتظار است.

وی افزود: فردا آسمان تهران صاف، در بعدازظهر همراه با افزایش ابر و بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد است. بیشینه و کمینه دمای پایتخت در این روز برابر ۳۳ و ۲۳ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها