با وجود اینکه شیر برای اکثر افراد یک حیوان ترسناک به حساب می آید و ترجیح می دهند که این حیوان دوست داشتنی را صرفا از پشت میله ها و یا هنگام طبیعت گردی با امنیت کامل مشاهده کنند، اما در آفریقای جنوبی شیر ماده ای که چند روزی بیشتر از تولدش نگذشته بود پس از اینکه بر اثر حادثه ای از مادر خود جدا شد نزد مایکی ون توندر بزرگ شد.
وی مانند یک مادر با این توله شیر تنها رفتار کرد و تخت خواب خود را با او شریک شد، در حال حاضر که ای شیر به یک شیر بالغ تبدیل شده است همچنان در کنار مایکی باقی مانده است و هر شب با نوازش هم به خواب می روند.
چندی پیش که گردن مایکی به علت بازی خشن با دو شیر نر آسیب دیده بود مجبور شدند او را به بیمارستان منتقل کنند و تحت عمل جراحی 2 ساعته قرار گرفت پس از بهبود متاسفانه وضعیت او کاملا به حالت طبیعی باز نگشت و وی تعادل لازم هنگام راه رفتن را ندارد و همچنان در کنار مایکی ون توندر زندگی می کند.
تصاویر زندگی مسالمت آمیز این دو در فضای مجازی دست به دست می شود و از محبوبیت بالایی بین دوستداران محیط زیست برخوردار هستند. (باشگاه خبرنگاران)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد