در سال های اخیر، محققان و دانشمندان در توسعه شبکه های عصبی به نتایج قابل توجهی دست پیدا کرده اند که می تواند گام مهمی در آینده این حوزه باشد.
تراشه های مبتنی بر شبکه های عصبی قادر به انجام وظایف شگفت انگیزی هستند که آنها را متفاوت می کند.
وظایفی مانند توصیف تصاویر، ترجمه جملات، انجام بازی های رایانه ای، شناسایی موقعیت های اطراف و حتی داشتن رویا.
با وجود انجام وظایف و قدرت خارق العاده این تراشه ها باید یادآور شد که این تراشه ها دارای محدودیت هایی هستند که از میان آنها می توان به کند بودن یا اندازه های بزرگ سیستم های مبتنی بر این فناوری اشاره کرد. چنین محدودیت هایی باعث شده تا محققان گام های مهمی را در این عرصه بردارند.
به گزارش مهر، نرم افزار DeepDream مبتنی بر فناوری توسعه شبکه های عصبی است و در صورتی که بر روی یک رایانه اجرا شود در مدت زمانی در حدود ۱۰ دقیقه قادر به تشخیص تصاویر است.
این نمونه بهترین نوع برای بررسی سیستم های صوتی هوشمند Google Now و Siri است که برای برقراری ارتباط با کاربر و ارائه نتیجه باید با مرکز supercomputer به تبادل اطلاعات پرداخته که توسط اپل و گوگل و به همین منظور طراحی شده اند. این انتقال اطلاعات زمان بر بوده و می تواند پاسخگویی را به تاخیر بیاندازد.
سیری (Siri) یک دستیار شخصی هوشمند است که به عنوان یک اپلیکیشن برای iOS اپل کار می کند.
سیری با صدای کاربران فعال شده و قابلیت جدیدی است تا از طریق بتوان به کنترل هوشمندانه سایر گجت ها پرداخت.
برنامه Google Now سرویس جدید جستجوی گوگل برای ابزارهای اندرویدی و iOS است. از نکات مثبت برنامه Google Now می توان به هوشمندی آن و یادگیری عادات و نوع بهره برداری کاربر اشاره کرد.
به گونه ای که با گذشت زمان تعامل هوشمندانه تری را نشان خواهد داد. برای نمونه اگر با استفاده از صندوق پست الکترونیک جی میل اقدام به رزرو بلیط هواپیما کردهاید، برنامه Google Now اطلاعات پرواز مربوطه را به شما نمایش خواهد داد.
در حال حاضر، فاصله زیادی تا تولید پردازنده های مبتنی بر شبکه های عصبی متشکل از میلیون ها نورون و به منظور استفاده در اسمارت فون ها باقی مانده اما بسیاری از کمپانی ها مانند IBM در تلاش هستند تا این فاصله را با فناوری های جدید حذف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد