باتوجه به داغ شدن ارتباط های اینترنتی و تماس های صوتی و متنی مبتنی بر تکنولوژی 3g و 4g شاید خیلی از شما دوستان علاقه مند به کار کردن با اینگونه نرم افزارها در گوشی های اندرویدی خود باشید.
«ویچت»: می توان گفت یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران است، که به دلیل بسته شدن برخی قابلیت های نرم افزار در ایران، در حال حاضر نرم افزار پرکاربردی به حساب نمی آید!ولی بدونه شک امکانات نو و بی نظیری که در این نرم افزار وجود دارد همچنان برخی از مخاطبانش را همراه خود حفظ کرده است.
اینستاگرام: تعداد بسیار زیادی از شما با شبکه اجتماعی Instagram آشنایی دارید. همانطور که میدانید این شبکه اجتماعی در زمینه به اشتراک گذاری تصاویر فعالیت می کنید که در آن می توانید تصاویر مختلف خود را در بین دوستانتان به اشتراک بگذارید.
به گزارش آسمونی، هم اکنون این شبکه اجتماعی بالغ بر 100 ها میلیون کاربر در سراسر جهان دارد.
Instagram نام نرم افزاری است که ویژه سیستم عامل آندروید ، توسط همین کمپانی عرضه شده است که توسط آن می توانید اکانت اینستاگرام خود را مدیریت کنید. این نرم افزار به شما این امکان را خواهد داد تا بتوانید در صفحه خود تصاویر مختلف را قرار دهید تا دوستانتان آن را مشاهده کنند.
واتس آپ: با این برنامه قطعا با SMS های معمولی خداحافظی می کنید! این شعار بزرگترین و معروفترین شعاری است که سازندگان این نرم افزار آن را بیان می کنند. واتس آپ نیز یکی از محبوب ترین نرم افزار ها در نوع خود به شمار می آید که می تواند جایگزین ارسال اس ام اس ها به صورت معمول برای شما شود.
در صورتیکه این نرم افزار اندروید را برروی گوشی خود نصب داشته باشید در صورت دریافت پیام به شما اطلاع داده خواهد شد و دیگر نیاز به چک کردن مداوم ندارد. این ویژگی مهم واتس آپ است! اما اگر بخواهیم به در مورد امتیازات منفی این برنامه حرف بزنیم قطعا به رایگان نبودن آن بعد از یکسال می توان اشاره کرد! سازندگان واتس آپ اعلام کرده اند که کاربر به مدت یکسال پس از نصب واتس آپ برروی گوشی خود باید هزینه ای جهت اشتراک پرداخت کند!
ooVoo: پس از بسته شدن نرم افزار «وی چت» بسیاری از کاربران «ooVoo» را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اند! از نظر امکانات محدودتر از برنامه «وی چت» می باشد اما رابط کاربری ساده و انتقال فایل های صوتی با کمترین حجم از جمله مواردی است که باعث شده است میلیون ها کاربر در سراسر جهان از «ooVoo» برای تماس و ارتباط با دوستان خود استفاده کنند.
«ooVoo» امکان تماس تصویری را نیز برای کاربران خود ایجاد کرده است که می توانید در حین برقراری تماس از افکت های زیبای تصویری که در نرم افزار گنجانده شده است نیز استفاده کنید.
دی دی (DiDi): یکی از شبیه ترین نرم افزارها به شبکه اجتماعی «وی چت» می باشد که به دلیل ترافیک مصرف بالای «سی پی یو» نتوانسته به محبوبیت رقیب خود برسد!
با استفاده از این نرم افزار می توانید به صورت گروهی با دوستانتان به گفتگو بپردازید و عکس هایشان را لایک کنید. امکانات دی دی تقریبا با «وی چت» برابری می کند، پس در صورتیکه با وی چت کار کرده باشید مشکلی با استفاده از نرم افزار اندروید «دی دی» نخواهید داشت!
وایبر (Viber): محبوب ترین نرم افزار برقراری تماس اینترنتی در دنیا، بعد از نصب آن و اتصال به اینترنت از طریق سیم کارت یا WIFI در آن ثبت نام کنید. برای مکالمه با دوستانتان باید طرف مقابل نیز این برنامه را نصب داشته باشد که خود وایبر به شما برای شناسایی دوستانی که وایبر را بر روی گوشی اندرویدی خود نصب دارند کمک می کند.
کیک (kik): از مواردی که درباره مسنجر kik می توان به آن اشاره کرد، امکان ارسال پیام با اینترنت کم سرع است. با توجه به فشرده سازی که در موتور این نرم افزار اندروید قرار دارد داده ها با حجم بسیار کم انتقال پیدا می کنند و باعث کاهش مصرف اینترنت شما می شود. همچنین این امکان را نیز فراهم می کند که با سرعت بسیار کم اینترنت امکان استفاده کامل از این مسنجر قدرتمند را داشته باشید.
KakaoTalk: نرم افزاری با امکانات قابل قبول که توانسته بیش 110 میلیون کاربر در جهان را با خود همراه کند. از مهمترین ویژگی های این نرم افزار پیام رسان می توان به قابلیت delivery اشاره کرد. با استفاده از این قابلیت این امکان برای شما فراهم می شود که از خوانده شدن یا نشدن پیامتان توسط دریافت کننده آن با خبر شوید.
در این نرم افزار شماره موبایلتان همان نام کاربریتان خواهد بود و همچنین قابلیت اضافه کردن مخاطبین سیم کارتتان به لیست دوستان شما را دارا می باشد.
تانگو: این نرم افزار نیز درکنار وایبر و واتس آپ یکی از محبوب ترین نرم افزار های پیام رسان اندروید به حساب می آیند. تانگو امکان نمایش دوستانی که از این برنامه استفاده می کنند را برای شما فراهم می آورد تا بتوانید راحت تر دوستان خود را پیدا کنید و با آنها به گفتگو بپردازید.
از مهمترین ویژگی هایی که باید به آن اشاره کنیم کیفیت صدا و تصویر فوق العاده بالای تانگو می باشد که باعث می شود انتقال داده های اطلاعاتی صوتی و تصویری با بالاترین کیفیت انجام شد.
نیم باز (nimbuzz): مسنجری قدرتمند جهت برقراری ارتباط بین دو یا چند کاربر، نیم باز نرم افزار متنی است که باعث می شود به راحتی و در صورت دسترسی به اینترنت با کاربران لیست خود به صحبت بپردازید. امکان آپلود فایل به مقدار نامحدود نیز در این مسنجر گنجانده شده است که به این وسیله می توانید عکس ها و ویدئوهای خود را نیز با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
از مواردی که در این نرم افزار اندروید وجود دارد اتصال آن به پروفایل فیسبوکتان است. کاربران نیم باز می توانند در صورت آنلاین بودن دوستانشان در فیس بوک با آنها به وسیله این مسنجر اندرویدی صحبت کنند.
یاهو مسنجر: یکی از برترین و کامل ترین نرم افزارها در زمینه چت و گفتوگوی متنی، تصویری و صوتی می باشد که قابلیت های فراوانی را در اختیار کاربران قرار می دهد. با اتصال به اینترنت می توانید با دوستان تان مکالمه صوتی یا تصویری داشته باشید. هم چنین قادر خواهید بود فیلم و عکس های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.این نرم افزار به شما امکان می دهد تا از طریق فیسبوک با دیگران ارتباط برقرار کنید و با یک اکانت از گوشی و کامپیوتر خود متصل شوید.
تلگرام:یک مسنجر قدرتمند، رایگان و بسیار عالی از کمپانی Digital Fortress می باشد که با تمرکز برروی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی گردیده است و به کاربران این امکان را می دهد که با سرعتی بسیار بالا عکس ها، ویدئوها، فایل ها و متن های دلخواه خودشان را برای دوستانشان در هر کجای این کره ی خاکی که باشند بفرستند!
بله این مسنجر بسیار شبیه به اپلیکیشن معروف واتس آپ می باشد با این تفاوت که ویژگی هایی که تلگرام در اختیار کاربران قرار می دهد نسبت به واتس آپ بیشتر است و آن را به همه ی کاربرانی که به دنبال یک مسنجر رایگان و کم نظیر هستند پیشنهاد می دهم!
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه