رادیو معارف در میان ناباوری پیشکسوتان و تردید دستاندرکاران راهاندازی شد، چرا که بیشتر برنامهسازان آن روزهای رادیو بویژه قدیمیترها موسیقی را لازمه لاینفک برنامهسازی رادیویی میدانستند و معارف دوستان، رادیویی میخواستند بدون موسیقی!
رادیوی معارف، رادیویی که شنیدنی نیست بلکه باید گوش داد! نهتنها گوش داد که باید با گوش جان گوش داد. بر اهل فن پوشیده نیست که فرق است بین شنیدن و گوش دادن! و به تعبیری دیگر باید گفت شنیدن کی بود مانند گوش دادن! رادیو معارف که در آغاز با هشت ساعت برنامه روی آنتن رفت امروز پس از 17 سال به منبعی قابل اعتماد برای کسانی تبدیل شده که میخواهند با دین زندگی کنند.
ممکن است مخاطبان رادیو معارف کم باشند اما این کم خود مولد است و به تعبیر دیگر، مخاطبانی تاثیرگذار دارد که نه از سر گذران اوقات فراغت که در پی کسب معارف دین و زیست توحیدی و رحمانی به این رسانه دینی گوش میدهند، نهتنها گوش میدهند که به گوش جان میشنوند و این وظیفه دستاندرکاران این رادیو را دوچندان میکند، چرا که اینجا دیگر نه پای تفریح و تفرج، که پای دانش و آگاهی در میان است که در پی آن بینش خواهد بود و هر بینشی لاجرم کنشی خواهد داشت! دوستان رادیو معارف بخوبی واقفند که در این بینش و کنش خواه درست یا نه؛ سهیماند.
دوستان عزیز رادیو معارف نباید نگران اوقات فراغت مخاطبان باشند چراکه مخاطبان رادیو معارف برای گذراندن اوقات فراغت این رسانه را انتخاب نکردهاند آنان متوقعند از لحظه به لحظه این رسانه که بهسان دریچهای بهسوی آسمان برایشان گشوده شده دری دریابند تا چراغ راهشان باشد برای رسیدن به مقام عبودیت که همان فلسفه خلقت است که خدای سبحان فرمود: و ما خلقت الجن و الانس الالیعبدون! و ما چه میدانیم شاید رادیو معارف مصداق کلام دیگری از صادق آلمحمد است که فرمود: منه یفیض العلم الی سایر البلاد! میرسد روزی که علم از قم به جهان سرازیر میشود.
حوزه علمیه قم بزرگترین پایگاه علمی جهان اسلام بهعنوان مرکز تولید محتوی و رادیو معارف منبر بلند نور و حالا میتوانیم هر روز صبح بر کرانه نور بنشینیم، خوشهچین مکارم خوبان باشیم و در باغ تماشا تا ملکوت پا به پای پیامبر به رنگ خدا درآییم.
محسن قائمی نسب - جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت