
به گزارش مهر به نقل از پایگاه لبنانی النشره، آتش بس ۴۸ ساعته در شهر استراتژیک «الزبدانی» سوریه و شهرهای «الفوعه» و «کفریا» در حومه استان ادلب به مدت ۲۴ ساعت دیگر تمدید شد.
بر اساس این گزارش، پس از این تمدید ۲۴ ساعته، آتش بس تا صبح روز شنبه هفته آینده نیز ادامه خواهد یافت.
گفتنی است، «رامی عبدالرحمن» مدیر مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه صبح امروز چهارشنبه از توافق ارتش این کشور با افراد مسلح در الزبدانی، الفوعه و کفریا بر سر برقراری آتش بس ۴۸ ساعته تا روز جمعه خبر داده بود.
از سوی دیگر، منابع عربی از تشدید درگیریهای میان ارتش و نیروهای مردمی سوریه با تروریست های تکفیری در شهر «میسلون» واقع در حومه حلب خبر می دهند.
توپخانه های ارتش سوریه نیز مواضع و مراکز وابسته به تروریست های تکفیری در استان های درعا و حمص را زیر آتش گرفتند.
{$convert_old_media}
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در گفتوگو با «جامجم»:
بازیگر فصل جدید آقای قاضی:
گلپایگانی در گفتوگو با جامجم آنلاین:
رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی: