در برنامه نود دیشب چه گذشت؟

جریمه های چند 10 میلیونی بخاطر مصدومیت!

فردوسی پور: امیدوارم لایق دلگرمی مخاطبان باشیم

جام جم ورزشی: سایت برنامه نود در فاصله چند ساعت مانده به شروع برنامه نود در فصل جدید، گفت و گویی با عادل فردوسی پور، تهیه کننده و مجری برنامه نود داشت.
کد خبر: ۸۲۲۷۵۳
فردوسی پور: امیدوارم لایق دلگرمی مخاطبان باشیم

این گفت و گو را بخوانید:

برنامه نود وارد هفدهمین سال فعالیتش شد...

بله،خوشحالم که امسال برنامه نود، وارد هفدمین سال حیاتش می شود.همه این سال ها همراهی مخاطبان، امید و دلگرمی ما برای ادامه این برنامه در روزهای سخت بوده و امیدواریم که امسال هم لایق این لطف و پشت گرمی باشیم.

آیا برنامه نود امسال تغییراتی هم نسبت به برنامه فصول قبل دارد؟

در فاصله کوتاه بین دو نود تلاش کردیم آیتم های برنامه را با نگاه آسیب شناسانه بازنگری کنیم و شکل بهتر و کامل تری از آنها را ارائه دهیم و ریتم کلی را بهبود ببخشیم.یک بخش کوتاه هم به مجموعه آیتم ها اضافه خواهد شد.

دکور برنامه امسال عوض می شود؟

با توجه به محدودیت های استودیویی و سازمانی امکان تغییر دکور فراهم نشد. ان شالله در فرصت های آتی این کار را خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها