به گزارش جام جم کلیک: IDC همچنین بیان میکند که تولید محصولات مبتنی بر سیستمعامل اندروید در سال جاری نیز به میزان ۸.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است. اپل نیز در مدت مشابه با به بازار فرستادن ۲۳۷ میلیون دستگاه آیفون، به حدود ۱۶.۴ درصد بازار تسلط داشته که حدود ۲۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
اما رقیب تازه نفس و چالاکی به نام ویندوز فون نیز از سوی مایکروسافت با سرعتی بسیار زیاد در حال نزدیک شدن به دو پلتفرم مطرح بازار است به گونهای که بررسیهای صورت گرفته نشان میدهند تولیدات محصولات مبتنی بر این سیسم عامل طی یک سال گذشته بیش از ۳۴.۱ درصد افزایش یافته است. طی یک سال گذشته ۴۶.۸ میلیون گوشی هوشمند مبتنی بر ویندوز فون عرضه شده که سهم این پلتفرم را ۳.۲ درصد بازار میرساند.
اما نکته قابل تأمل و توجه این گزارش، پیشبینی IDC از بازار چند سال آینده است. به گفته این موسسه تحلیلی، در سال ۲۰۱۹ حدود ۱.۵ میلیارد گوشی هوشمند مبتنی بر سیستمعامل متن باز گوگل تولید خواهد شد که حدود ۷۹ درصد بیشتر از سال گذشته آن میباشد. بر این اساس تولید گوشیهای اندرویدی طی پنج سال آینده متوسط ۷.۵ درصد رشد خواهند داشت.
اپل نیز در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷۴.۵ میلیون آیفون راهی بازار خواهد کرد که با آن به سهم ۱۴.۲ بازار گوشیهای هوشمند دست پیدا خواهد کرد. سرعت رشد تولید گوشیهای آیفون نیز در طی این مدت ۷.۳ درصد نسبت به سال گذشته خواهد بود. در نهایت سیستمعامل پُر پتانسیل ویندوز فون یا بهتر بگوییم ویندوز ۱۰ موبایل، در سال ۲۰۱۹ خواهد توانست سهم خود را از بازار به بیش از ۵.۴ درصد افزایش دهد. پیشبینی میشود در آن سال ۱۰۳.۵ میلیون گوشی هوشمند مبتنی بر این سیستمعامل تولید و فروخته شود.
با کمال تعجب نرخ رشد محبوبیت این پلتفرم طی پنج سال آینده به بیش از ۲۴.۳ درصد خواهد رسید که چیزی بیشتر از سه برابر جمع سرعت رشد دو پلتفرم دیگر است. البته این اعداد و ارقام تنها پیشبینی صورت گرفته توسط موسسه IDC میباشد و تا سال ۲۰۱۹ هر اتفاقی میتواند رخ دهد؛ بهتر است این پیشبینیها را از دستیار صوتی کورتانا بپرسیم.
منبع: فارنت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت