
آیت الله جوادی آملی در بخشی از این جلسه گفت: سلاح انسان همانطور که در دعای کمیل آمده است بکاء و گریه است «و سلاحه البکاء» اگر این سلاح را از دست داد دیگر سوء عاقبت در انتظار اوست اما اگر از دست نداد می تواند امیدوار باشد.
وی افزود: این ناله و گریه بهترین سرمایه انسان در برابر خداوند است. با دعا خیلی از مسائل حل می شود، همانطور که بسیاری از امراض جسمی و فلج جسمی حل میشود؛ امراض مربوط به عقل و عقل عملی و فلج عقل عملی نیز حل می شود. بسیار از فضیلهای دزد بودند که با دعا و سلاح گریه مرضهای عقل عملی شان حل شد.
مگر نبودند بسیاری از بت پرستان که در صدر اسلام به اباذر و مقداد تبدیل شدند!؟ به هر حال اینها سابقه بت پرستی داشتند.
پس می شود به واسطه راهنمایی انبیاء، انسانهای بت پرست به بالاترین درجات برسند. گریه، ناله و دعا سهم اساسی در این تغییر و شفای عقل عملی دارد.
......................................
آیت الله جوادی آملی، درس تفسیر سوره زمر ۰۴/۰۹/۹۳ (مهر)
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد