پاسخ مشاور: علاقه شما به شوهرتان کمک زیادی خواهد کرد تا بتوانید شرایط زندگی مشترکتان را بهبود ببخشید. اینکه گفتهاید شوهرتان بهانه گیری میکند و به شما کمتر اهمیت میدهد با افزایش صمیمیت بین شما و شوهرتان رفع خواهد شد. با این حال در ادامه نکاتی مطرح میشود که امیدوارم با مطالعه آنها پاسخ سوال خود را دریافت کنید.
رابطه بین نیازهای بنیادی و خشنودی از ازدواج
یکی ازاهداف ازدواج تامین نیازهای اساسی زنان و مردان است و اگر افراد متاهل در زندگی مشترکشان برای تامین نیازهای همسرشان تلاش کنند در بهبود صمیمیت در رابطه زناشوییشان پیشرفت چشمگیری ایجاد خواهد شد؛ بنابراین اگر شما با شناخت شخصیت شوهرتان بتوانید رضایت او را از زندگی مشترک بیشتر کنید، صمیمیت بیشتری در زندگی مشترک احساس خواهید کرد.
معمولاً همه انسانها در طول زندگی برای پاسخ به ۵ نیاز اولیه خود، تلاش میکنند؛ این نیازها عبارت است از: نیاز بقا، نیاز عشق و محبت، نیاز قدرت، نیاز آزادی و نیاز به تفریح.
نیاز بقا، نیاز به تامین مسائل اقتصادی، توجه به بهداشت و سلامت جسمانی و مانند اینهاست. نیاز آزادی، نیاز به انجام کارهای مورد علاقه است. پاسخ به این نیاز در زندگی مشترک بدین گونه است که همسر خود را مدام تحت کنترل شدید و افراطی قرار ندهید. نیاز به قدرت، تمایل به مدیریت و تسلط بر امور مختلف زندگی است. ما برای حفظ مسیر زندگیمان میجنگیم و دیگران را به علت مخالفت با خودمان تنبیه میکنیم؛ بنابراین اگر در زندگی مشترک مورد احترام قرار بگیریم نیاز به قدرتمان بهتر پاسخ داده میشود. نیاز به عشق، محبت و همچنین تفریح نیازهایی است که سهلتر از دیگر نیازها در ازدواج تامین میشود. این نیازها را میتوان با راههای مختلف برآورده ساخت و نباید در پاسخ به این نیاز همسر، بیتوجه بود.
میزان هر نیاز را در همسرتان بسنجید
جالب است بدانید ۵ نیازی که به آنها اشاره شد به میزانهای متفاوتی در افراد مختلف وجود دارد. آگاهی از میزان هر کدام از این نیازها در همسرتان، به شما در تامین و پاسخ به آنها کمک میکند. به عنوان مثال، اگر نیاز به قدرت در همسرتان زیاد است، بهتر است شما در برابر او مطیعتر باشید چراکه احساس بهتری را در همسرتان ایجاد میکند و باعث صمیمیت بیشتر شما میشود.
۷ عادت مهرورزی را جایگزین رفتارهای اشتباهتان کنید
گوش سپردن، حمایت، تشویق، احترام، اعتماد، پذیرش و گفتوگوی همیشگی بر سر اختلافات، ۷ عادت مهرورزی هستند. در صورتی که این عادات موثر را جایگزین عادات مخرب از قبیل توهین، تنبیه، تحقیر، سرزنش، باج گرفتن، کتک کاری و بیتوجهی به شوهرتان کنید در افزایش صمیمیت تاثیر بسزایی خواهد داشت. (زهرا وفایی جهان، کارشناس ارشد روانشناسی/ خراسان)
*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
هموطن عزیز وگرامی
من بطو تصادفی واتفاقی با مشكل شما آشنا شدم امیدوارم شما نیز از مطالب من استفاده كنید
من نیز برای بهبود رابطه اخلاقی مان از روش نیازجنسی استفاده كردم
من با تجربیات خودم به شما می گویم این یك دروغ برزگ است كه كسی بد اخلاقی -بی تفاوتی به همسرش را از طریق نیاز جنسی به بطور كامل حل كند
شاید برای ساعتی یا لحظه ای بداخلاقی او كم رنگ شود اما این مشكل همچنان تا سالیان آخر عمرتان باقی می ماند وفكر نكنید با ازدواج مشكل شما حل می شود اتفاقا كسانی (زنانی)كه بخاطر بد اخلاقی و....از نیاز جنسی استفاده می كنند این زنان بیشترین ضربه را می خورند. مصداق واضح اولیه وسر دست كه مطمئن باشید نظر یكی از دوستان است كه با توجه به داشتن فرزند مشكل هنوز حل نشده است
راهكار:یك تصمیم جدی بگیرید كه این البته به جسارت واعتماد به نفس شما بستگی داردمشكل را قبل از ازدواج رسمی حل كنید -تلاش كنید اگر تلاش شما موثر نبود ادامه ندهید حتی اگر دنیای بعدی شما خراب شود-ما در چون شما دنیای بعداز جدایی را خراب می بینید -از دنیایی كه ما هرروز در ان می میریم وبچه های خود بد بخت می بینیم اطلاعی نداری -در تصمیم ماندن به این زندگی وبداخلاقی مستمرایشان فقط شمابدبخت نیستید بلكه بچه هایتان با تصمیم شما نیز بدبخت خواهند بود
اقدامات اساسیوپیگیر وخستگی ناپذیر
از پدرتان به عنوان یك حامی برزگ استفاده كنید
مشكلتان را بطور جدی با پدر مطرح كنید
به همسرتان با قاطعیت در مورد خواسته تان وناراحتی ایجاد شده صحبت كنید
به او در مورد عاقبت كارهایش فقط تذكر دهید
با اطمینان به او ثابت كنید كه از جدایی هردوی ماضررمی كنیم ومن تصمیم جدیدی در صورت بطرف كردن مشكل خواهم گرفت
با تحصیلات بالاتربرای خودتان فرصتی را برای تامل وتفكر ایجاد كنید
زود تصمیم نگیرید
علت بد اخلاقی او را بپرسید واگر در رابطیتان متوجه ی بداخلاقی وبد رفتاری اوشدید به او بگو كه من از این رفتار شما به این دلیل خوشم نمی اید وبرای مدتی پاسخ گوی كلامی ودیداری نباشید
بی احترامی نكنین كه او سوء استفاده كند
ارام ومتین باشید
واقعیت را بدانید واگر برای مدتی تحولی در اوایجاد شد ادامه دهید
از خداوند كمك بخواهید در این مدت به ارامش خود بیشتر توجه كنید
امیدوارم موفق باشی