اعلام اسامی پرتصادف‌ترین خودروهای کشور

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره خودروهای پرحادثه کشور گفت: براساس بررسی‌های انجام شده پراید، پیکان و وانت‌نیسان پرحادثه‌ترین خودروهای کشور هستند.
کد خبر: ۷۷۸۲۴۲
اعلام اسامی پرتصادف‌ترین خودروهای کشور

به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مومنی در حاشیه دهمین همایش روسای پلیس راهور سراسر کشور با اشاره به تاثیر تلفن همراه و ارسال پیامک در بروز تصادفات، افزود: برابر آخرین آمارهای سازمان ملل متحد استفاده از تلفن همراه و ارسال پیامک حین رانندگی دلیل 20 درصد تصادفات در سراسر جهان بوده است.

وی با اشاره به اجرای طرح نوروزی پلیس راهور از بیست و پنجم اسفندماه امسال، اظهار کرد: در این طرح 50 هزار نفر از ماموران پلیس راهور حضور دارند تا بتوانیم با همراهی رانندگان و شهروندان، منجر به کاهش ترافیک، حمل و نقل در این ایام را مدیریت کنیم.

مومنی در واکنش به این ادعا که برخی ماموران پلیس راهور ممکن است رشوه بگیرند، بیان کرد: شاید در سال‌های دور این پدیده رخ می‌داد، اما اکنون آمارهای مربوط به آن کاهش یافته است، ولی مدعی نمی‌شویم که دیگر چنین موضوعی وجود ندارد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۲
با سلام//پلیس راهنمائی ورانندگی= یعنی فقط وفقط جریمه..خواهشمندم به كلمه راهنمائی هم اهمیت بدهندو راننده ای كه مرتكب خلاف شده راهنمائی شود..مخصوصا استان اردبیل..متشكرم

نیازمندی ها