به گزارش پایگاه خبری عراقی «السومریة نیوز»، تروریست ها صبح امروز دو بمب در مرکز بغداد منفجر کردند.
این انفجارها در بازار البسه نظامی بغداد، محل فروش تجهیزات فردی و لباس های نظامی که روزهای جمعه مملو از جمعیت است، به وقوع پیوست و قربانیان این دو انفجار را غیرنظامیان و نظامیان عراقی تشکیل می دهند.
یک منبع آگاه در پلیس عراق گفت: افراد ناشناس یکی از بمب ها را که در منطقه الباب الشرقی، حدفاصل میدان های الطیران و التحریر، جاسازی شده بود، منفجر کردند و پس از رسیدن نیروهای نظامی و امنیتی به این محل، انفجار دوم را با یک اقدام انتحاری صورت دادند.
این منبع عراقی که خواست نامش فاش نشود، افزود: نیروهای امنیتی و پلیس پس از این حادثه تروریستی، محل وقوع انفجار را تحت کنترل خود قرار داده و خیابانهای منتهی به آن را مسدود و زخمی ها را به بیمارستان منتقل کردند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است