جام جم کلیک: هر موضوعی در سطح فناوری دارای یک نقطه اوج خواهد بود و این نقطه اوج دقیقا زمانی است که مسئولان فناوری یاد شده باید به دنبال فناوری جایگزین و یا تغییرات ویژه بگردند تا بتوانند پیش از رسیدن نمودار حرکتی به سوی پایین، دوباره برگهای برنده جدیدی را رو کنند. در این میان شرکتهایی مانند یاهو از این امر درس نگرفتند و سقوط شبکه اجتماعی یاهو 360 نماد بارز این رخداد بود ولی مسئولان فیسبوک به شدت پیگیر بقای خود هستند و به همین دلیل نیز تغییرات گستردهای را در شبه خود اعمال میکنند.
یکی از مورد انتظارترین تغییرات مرتبط با فیسبوک را میتوان نسخه مربوط به کسب و کارها دانست و سرانجام پس از مدتها روبرو بودن با شایعات، این نسخه برای پلتفرمهای متعددی عرضه شده است. این سیستم بر روی سیستمهای عامل همراه iOS و اندروید و در کنار آنها نیز برای کامپیوترهای متصل به وب نیز عرضه شده است تا تقریبا بیش از 90 درصد از کل دستگاههای جهان را تحت پشتیبانی قرار بدهد.
این سیستم شامل خدماتی ویژه به شرکتهای تجاری و بهصورت کلی سیستمهای کسب و کار است. این سیستم موجب خواهد شد تا در محیط کاری، کارمندان و مسئولان شرکت، تنها به حسابهای کاربری شرکتی و مربوط به تجارت دسترسی داشته باشند و دسترسی آنها به مواردی مانند حساب کاربری شخصی فیسبوک که تمرکز کاری را برهم میزند محدود خواهد گشت. علاوه بر این نیز خدمات ویژهای برای مدیریت کسب و کار به افراد ارائه خواهد شد تا بتوانند با کمک این شبکه اجتماعی به توسعه تجارت خود بپردازند، مواردی که در نسخه خانگی فیسبوک وجود نخواهند داشت.
احمد محمدحسینی
جام جم کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت