
به گزارش خبرگزاری فرانسه ازپاریس، این مهاجم ظاهرا مظنون است که همان مرد مسلحی است که یک مامور پلیس را در جریان یک تیراندازی در شهر مونتروؤ واقع درجنوب پاریس در روز پنجشنبه کشته است .
یک منبع پلیس به خبرگزاری فرانسه گفت : این مظنون با دو برادری که 12 نفر را در مجله طنز شارلی ابدو در روز چهارشنبه قتل عام کرده اند ارتباط دارد.
منابع نزدیک به تحقیقات انجام شده نشان می دهد که این تیراندازی بعدازظهر جمعه در ' پورت دو وینسن ' واقع درشرق پاریس صورت گرفته است .
یکی ازمنابع با اشاره به اینکه شخص تیرانداز همان مهاجم مونتروژ است، افزود : دست کم دو نفر درجریان گروگان گیری دست کم پنج نفر، کشته شده اند.
یک بالگرد بر فراز منطقه به پرواز در آمده و پلیس نیر به سمت منطقه هجوم برده و از مردم خواسته است در خانه هایشان بمانند.
' برنار کازونوو ' وزیر کشور فرانسه در حال عزیمت به محل حادثه است .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم