
سعید عباسی قائم مقام باشگاه تراکتورسازی هفته گذشته در گفت و گو با فارس اعلام کرده بود که تکلیف حامد لک، شیروند، محسن دلیر بعد از بازی با ذوبآهن مشخص میشود اما هنوز باشگاه تبریزی تکلیف این سه بازیکن را مشخص نکرده است.
مسئولان تراکتورسازی منتظر هستند تا تکلیف نقل و انتقالات تیم مشخص شود تا در مورد سه بازیکن تصمیمگیری کنند.
در مورد حامد لک هم باشگاه منتظر است تا تکلیف عیسی اندوی مشخص شود. این بازیکن تست پزشکی داده اما هنوز جواب این تست نیامده است. باشگاه تراکتورسازی در صورتی که خیالش بابت صادر شدن کارت بازی اندوی راحت شود به احتمال زیاد حامد لک را از لیست خود کنار میگذارد.
(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی