تجلیل از یک عمر مرثیه‌سرایی و مداحی «احمد چینی»

احمد چینی از پیرغلامان حسینی(ع) به پاس یک عمر خدمت و تلاش خالصانه در راه اهل‌بیت(ع) تجلیل شد.
کد خبر: ۷۴۱۷۲۴

به گزارش فارس، نخستین روز از ویژه‌برنامه «پرده عشاق» با تجلیل از احمد چینی و با حضور جمعی از ذاکرین اهل‌بیت و چهره‌های فرهنگی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

در مراسم تجلیل از احمد چینی، یدالله بهتاش، محسن طاهری، سیدعلی سادات رضوی، حجت‌الاسلام شهاب مرادی، مصطفی خورسندی، محسن عرب خالقی، محمد سهرابی و تعدادی دیگر از ذاکرین اهل‌بیت حضور داشتند.

حجت‌الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران که در این مراسم حاضر بود، گفت: صحبت کردن درباره فضایل اخلاقی حاج احمد چینی به ساعت‌ها زمان نیاز دارد. اما به اندازه زمان جلسه باید از او بگوییم و قدردان حضور پر برکتش باشیم. امسال مراسم پرده عشاق را با حاج احمد چینی شروع کردیم تا مطلع خوبی باشد. او فقط یک مداح نیست بلکه دریچه‌ای به دنیای اصیل و زیبای شناخت اهل بیت علیهم السلام است. این مراسم برای این است که قدردانی خود را از حضور احمد چینی در جامعه مداحان نشان بدهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها