
به گزارش شبکه خبری پرس تیوی،امارات متحده عربی در صفحه خود در پایگاه اینترنتی آژانس از نقشهای استفاده میکرد که در آن نام خلیجفارس و جزایر سهگانه ایران تغییر کرده بود.
پس از این اقدام امارات سازمان انرژی اتمی ایران ضمن مخالفت با آن از آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواست تا نام خلیجفارس و این جزایر سهگانه را باز گرداند.
بر اساس این گزارش، طبق اسناد تاریخی جزایر سهگانه خلیجفارس همواره متعلق به ایران بوده و اثبات آن از طریق اسناد تاریخی، قانونی و جغرافیایی امکانپذیر است. این در حالی است که امارات بارها مدعی مالکیت این جزایر شده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد