جام جم کلیک: امروزه نقش ماشین آلات صنعتی و بخصوص ربات ها در پیشرفت کشورها بر کسی پوشیده نیست. از کارخانجات اتومبیل سازی گرفته تا صنایع فضایی از ربات ها بهره میبرند.
کارایی این تجهیزات در حوادث غیرمترقبههمانند کمک در جلوگیری از نشت مواد رادیواکتیو در نیروگاه هسته ای فوکوشیما ژاپن باعث شده است که دانشمندان و دولتمردان از حضور آنها استقبال کنند.
در طرحی جدید که توسط ایالات متحده آمریکا با مشارکت ۳ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی از جمله دانشگاه کالیفرنیا ارایه شده است امکان استفاده از رباتها برای مقابله با ویروس مرگبار ابولا بررسی میشود. گسترش روزافزون قربانیان این بیماری در قاره آفریقا و خطر جهانی شدن دلیل اصلی این طرح بیان شده است.
ویروس ابولا بهراحتی و از طریق مایعات بدن فرد بیمار، به دیگران سرایت میکند. بنابراین رباتها برای انجام کارهای سنگین در محلهایی که با افراد مبتلا سرو کار دارند و یا برای تدفین قربانیان به کار گرفته خواهند شد.
به گفته دکترروانپزشک Jean Skorino با وجود مزایای بیشمار، استفاده از رباتها ممکن است عواقب روانی بدی در دراز مدت روی افراد آن منطقه و بیماران داشته باشند زیرا ماشین جایگزین روابط انسانی شده است.
مهدی روانبخش
جام جم کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم