جوانهها یکی از بهترین موادغذایی برای وعدههای غذایی ماست و برای رشد کودکان نیز بسیار مفید است، آشپزهای بزرگ به عنوان طعم دهنده غذا یا حتی به عنوان سبزیجات تزئینی در کنار غذا از آنها استفاده میکنند.
اکثر متخصصان در مورد مزایای جوانهها و دانهها گفتهاند: ساقهها نسبت به دانه ویتامین بیشتری دارند در واقع مانند دارویی کمبودهای تغذیهای را جبران میکنند و دارای ویتامینهای بسیاری مانند موادمعدنی، عناصرکمیاب، پروتئینها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری، آنزیمها و مواد فعال بیولوژیکی هستند.
جوانهها سطح بالایی از کلروفیل را برای بدن فراهم میکنند و به کمک اکسیژن، بدن را سم زدایی میکنند؛ دانهها دارای آنتی اکسیدان و فیبر هستند که باعث هضم بهتر غذا میشوند، پیری زودرس بافتها را کند میکنند، با سرماخوردگی مبارزه میکنند، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند؛ در کل ویتامینها و اکسیدانهای مفیدی برای زمستان هستند؛ دانهها و جوانهها به راحتی قابل هضم هستند و دارای مواد مغذی بیشماری هستند.
به گفته پزشکان استفاده از جوانهها در سطح جهانی میتواند مشکل سوء تغذیه را از بین ببرد زیرا دانهها 20 برابر بیشتر از مواد گوشتی مغذی هستند در ضمن ارزانترند و با اضافه کردن برخی از جوانهها در منوی غذایی روزانه کمتر دچار سوء هاضمه میشوید. ( فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: