چهارم فروردین سال 1393، علی خلیلی در بیمارستان درگذشت و یک ماه بعد رئیس سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد که ضربات وارده به خلیلی با مرگ او بیارتباط نبوده است، از این رو با شکایت اولیای دم، رسیدگی به پرونده وی دوباره در دستور کار قرار گرفت.
نخستین جلسه دادگاه ضارب شهید خلیلی، دوازدهم خرداد سال جاری در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغرزاده برگزار شد و در نهایت این پرونده برای رفع نقص به دادسرا بازگردانده شد.دومین جلسه دادگاه در آخرین روز از شهریور برگزار شد که نماینده دادستان با حضور در جایگاه، پنج دلیل مباشرت به قتل عمدی متهم را بیان کرد.متهم که اکنون یک جوان بیست و دو ساله است، در دفاع از خود گفت « در آن زمان مست بودم و از آنجا که شهید خلیلی عینک خود را درآورده و به سمت من حملهور شده بود به قصد ترساندن، به سوی او چاقو پرتاب کردم.»
اولیای دم شهید خلیلی نیز در ادامه جلسه دادگاه بر اجرای حکم قصاص خود پافشاری کردند.
وکیل مدافع اولیای دم شهید خلیلی در این جلسه با اشاره به انتقاد وکیل تسخیری متهم نسبت به رضایت قبلی مرحوم و اولیایش گفت: «رضایت و گذشت علی خلیلی در رابطه با جرح وارده بوده اما اعمال حق قصاص از حقوق حقه اولیای دم است.» حامد صفریریزی، گفت: ادعای مستی متهم کذب است بنابر این با توجه به نظریه ثانویه کمیسیون پزشکی قانونی مبنی بر اینکه ضربه وارد شده باعث مرگ علی خلیلی شده، قتل عمد توسط متهم محرز است.از آن سو وکیل تسخیری متهم با بیان اینکه موکلم هیچ آشنایی و عداوتی با شهید خلیلی نداشته، وارد کردن ضربه چاقو را غیرعمدی دانست و مقصر اصلی در مرگ شهید خلیلی را قصور بیمارستانها در پذیرش و درمان شهید خلیلی عنوان کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم