
به گزارش جام جم ورزشی ، مجیدی کاپیتان محبوب و سابق آبی ها این روزها به بهترین شکل از دوران بازنشستگی خود استفاده می کند و علاوه بر مسافرت وقت بیشتری برای گذراندن با فرزندانش دارد.
اما درحالی که او از فوتبال دور است و تقریبا هیچ اظهار نظری هم نمی کند البته به استثنای مصاحبه امروزش او با یکی از روزنامه های ورزشی به نظر می آید تحرکاتی علیه او در حال شکل گرفتن است. از موضع گیری عجیب چند سایت ورزشی علیه او تا تشکیل کمپین ضد فرهاد مجیدی در فضای مجازی.
شدت گرفتن توهین ها به این بازیکن سابق استقلال در فضای مجازی بسیار عجیب است. این روال برای فرهاد مجیدی که اکنون به عنوان یکی از گزینه های آتی مربی گری در تیم ملی و استقلال به شمار می رود، پیش از این سابقه نداشته است.
البته اصلا بعید نیست این تحرکات با اخبار اخیر مبنی بر احتمال حضور فرهاد مجیدی روی نیمکت آبی ها بی ارتباط باشد.
{$convert_old_media}
بازیگر فصل جدید آقای قاضی:
گلپایگانی در گفتوگو با جامجم آنلاین:
رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی:
رئیس مدارس سمپاد در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد