آروین معظمی گودرزی، پس از کسب نقره مدال بازیهای آسیایی ، اظهار کرد: مسابقه بسیار سخت و پر فشاری بود، اما دعای مردم بود که به من دلگرمی داد. در دور پایانی فشار رقابت زیاد شده بود و دوچرخهسوار کرهای هم خوب کار میکرد و من در چند متر پایانی کم آوردم. انشاءالله بعد از این رقابتها رقابتهای باشگاهی اندونزی، چین و قهرمانی آسیا در تایلند را پیشرو دارم که سعی میکنم در آنجا تلاش بیشتری داشته باشم.
گودرزی با اشاره به کمک سهرابی به او ، تصریح کرد: سهرابی به من کمک کرد و او دسته را کنترل میکرد. در واقع این مسابقه دو نفره بود. من پاداشم را با سهرابی تقسیم میکنم.
وی در پایان گفت: امسال دوچرخهسواری شرایط خوبی داشت و نتیجه خوبی هم گرفت. از خسرو قمری، حسین عسکری و مهدی سهرابی و کل رکابزنان تیم تشکر میکنم.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال