مرکز فوریت های پلیسی 110 شهرستان شازند گزارشی را به ماموران انتظامی مبنی بر وقوع یک فقره سرقت خودرو در حوالی روستای جمال آباد شهرستان اعلام کرد و بلافاصله تحقیقات برای شناسایی سارقان آغاز شد.
در تحقیقات اولیه مالباخته به ماموران انتظامی گفت: ساعاتی قبل دو جوان را به عنوان مسافر از شهرستان اراک به سمت شازند سوار کردم که در نزدیکی روستای جمال آباد آن دو با تهدید چاقو و اخذ مدارک ماشین، من را از خودرو پیاده کردند و و از محل متواری شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان شازند با اعلام این خبر، افزود: با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله اقدامات کنترلی لازم برای شناسایی و توقیف خودرو به مرحله اجرا گذاشته شد و با اقدام سریع ماموران انتظامی شهرستان شازند در کمتر از دو ساعت خودرو فرد مالباخته در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان شناسایی و در حالیکه قصد فرار داشتند دستگیر شدند و خودرو نیز توقیف شد.
سرهنگ احمدرضا چگنی افزود: پس از دستگیری هر دو متهم که با یکدیگر برادر و ساکن یکی از استان های همجوار بودند، به جرم خود اعتراف کردند و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید