به گزارش واحد مرکزی خبر، علیاکبر صالحی در مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری با سازمان مدیریت صنعتی افزود: اگر ساخت این نیروگاهها امسال آغاز شود ممکن است تا 8 ـ 7 سال آینده بتوانیم آن را وارد مدار کنیم گرچه امیدواریم بتوانیم زمان را کوتاهتر کنیم. وی همچنین گفت: کشورهای دیگری در این زمینه با ما در حال مذاکره هستند که مذاکرات با برخی از این کشورها بسیار مقدماتی است، اما با برخی دیگر تا حد قابل توجهی پیشرفت کرده است. رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری با وزیر بهداشت در چند ماه گذشته گفت: براساس آن تفاهمنامه سازمان انرژی اتمی به تولید سانتریفیوژهای توبولار برای تولید واکسنهای دامی میپردازد و در آینده نیز واکسنهای انسانی تولید میکند. صالحی افزود: چرخش این سانتریفیوژها از 16 هزار دور تا 80 هزار دور است که فناوری بسیار پیشرفتهای است.
شناسایی خرابکاریها در سازمان انرژی اتمی
همچنین زارعان، معاون امنیتی سازمان انرژی اتمی گفت: تمام خرابکاریهای سختافزاری و نرمافزاری در سازمان انرژی اتمی با همکاری وزارت اطلاعات شناسایی شده و قبل از استفاده از تجهیزات، امید دشمن به ناامیدی تبدیل شده است.
وی در رونمایی از نمایشگاه خرابکاری صنعتی در سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه دست کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس به سرگروهی آمریکا در این فرآیند مشخص است، بیان کرد: قطعا این رویکرد ادامه دارد و اگر از نظر بینالمللی اتفاقی بیفتد، اتهامی متوجه فرد یا کشوری نیست و این روند هزینه کمتری برای بیگانگان دارد.
زارعان ادامه داد: این نوع فعالیتهای خرابکارانه تنها مختص هستهای نیست و در مخابرات و مراکز حساس دیگر نیز این رویکرد وجود دارد.
شناسایی خرابکاریها در عرصههای مختلف از صنعت هستهای شروع شد و کارگروههایی در ارگانهای دیگر تشکیل شده و اقدام به خنثیسازی کردهاند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد