پس از اظهاراتی که محسن قهرمانی در مورد پخش فیلم غیراخلاقی در کلاسهای داوری انجام داد، کمیته داوران فدراسیون فوتبال از طریق دپارتمان خود شکایت از این داور را در دستور کار قرار داد.
فریدون اصفهانیان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر گفت: پس از صحبتهایی که قهرمانی انجام داد، وظیفه داشتیم اظهارات او را به فدراسیون فوتبال انعکاس دهیم. شکایتی توسط دپارتمان داوری صورت گرفت تا هم به صورت شفاهی و هم کتبی به دست مسئولان فدراسیون فوتبال برسد.
وی با بیان اینکه هماهنگیهای لازم در این زمینه صورت گرفته است، افزود: نمیتوانستیم علیه قهرمانی به کمیته انضباطی شکایت کنیم، به همین خاطر طبق قانون شکایتمان را به فدراسیون فوتبال انجام دادیم. قهرمانی باید صحبتهایی که انجام داده را اثبات کند.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ