در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رحمن رحیمپور در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: عرضه محصولات خوراکی همچون چلوکباب و چلوخورش توسط کافهها و رستورانها انجام میشود و در کنار آنها مساجد و خانوادهها به پخت غذاهای چلو خورش به عنوان منبع درآمد نگاه میکنند.
وی ادامه داد: بیشتر واحدهای صنفی برای حفظ و جذب مشتری از برنج ایرانی استفاده میکنند که در حال حاضر قیمت برنج ایرانی نو 6800 تومان و کهنه آن 7500 تومان است، اما در کنار آن برخی واحدهای صنفی برای کاهش قیمتهای خود از برنج غیرایرانی استفاده میکنند.
رئیس اتحادیه چلوکباب و خورش تهران بیان کرد: قیمت و نظارت نسبت به کیفیت و سرمایهگذاری در واحد صنفی صورت میگیرد و نبود نرخ مصوب به دلیل بیثباتی قیمت مواد اولیه است.
رحیمپور یادآور شد: 90 درصد واحدهای صنفی از گوشت داخلی استفاده کرده که قیمت هر کیلو گوشت پاککرده راسته برای پخت کباب برگ کیلویی 60 هزار تومان، راسته مخلوط برای پخت کباب کوبیده 40 هزار تومان و گوشت خورشتی ران و سردست کیلویی 40 هزار تومان است.
او با بیان این که وجود واحدهای بدون پروانه کسب معضل این صنف به حساب میآید گفت: به طور میانگین برای خرید چلوکباب کوبیده 10 هزار تومان، چلوکباب برگ 25 هزار تومان و چلوکباب جوجه 300 گرمی 12 هزار تومان هزینه صرف میشود.
وی تاکید کرد: خانوادهها در منازل و 20 درصد مساجد به بهانه جبران هزینه به پخت غذا روی آوردهاند که این موضوع خلاف قانون نظام صنفی و رسالت اصلی مساجد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد