حمله رهبری فرد به علی دایی

در چند روزی که گذشت پیشکسوتان پرسپولیس تا توانستند به علی دایی و پرسپولیس حمله کردند.
کد خبر: ۷۰۳۸۷۷
حمله رهبری فرد به علی دایی

به گزارش جام جم ورزشی ، از گوشه و کنایه های پروین به پرسپولیس و علی دایی تا اظهار نظر حمید درخشان مبنی بر اینکه «تا به حال پرسپولیس را اینقدر ذلیل ندیده بودم» تنها بخشی از انتقادهای پیشکسوتان به پرسپولیس و علی دایی است . خوردبین هم اظهر داشته که تیم دایی به هیچ جا نمی رسد.

بهروز رهبری فرد آخرین نفری است که به پرسپولیس حمله می کند اما بیشتر علی دایی را آماج خود قرار می دهد. وی در گفت و گوی اخیر خود اظهار داشته که علی دایی 500 میلیون بیشتر نمی ارزد. او همچنین گفته که اگر علی پروین سرمربی پرسپولیس بود می دانست چطور صادقیان را آدم کند! البته این برای نخستین بار نیست که رهبری فرد به علی دایی حمله می کند.

تنها دو هفته از لیگ سپری شده و با این اوضاع باید گفت در هفته های آینده انتقاد از علی دایی و شاگردانش بسیار بیشتر می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها