دانشمندان این دارو را روی 1200 بیمار بهطور مساوی آزمایش کردند. 600 فرد که از داروی قهوه سبز استفاده کرده بودند و در بقیه از دارونما استفاده شده بود.
عصاره تهیه شده از قهوه سبز (به صورت چای) را نیم ساعت قبل از صرف صبحانه (ناشتا) به آنها خورانده و پس از گذشت سه ماه افرادی که از عصاره قهوه سبز استفاده کرده بودند مقدار بسیار زیادی از چربیهای موجود در کبد را از دست داده و نیز فشارخون و قندخون آنان نیز مورد آزمایش قرارگرفت که بسیار مناسب بود و این ماده باعث تنظیم فشارخون و قندخون در بدن آنها شد و باعث از بین بردن اکسیدان های بدن آنها شد ولی در افرادی که فقط از دارونما استفاده کرده بودند هیچ تغییری ایجاد نشده بود.
محققان می گویند: این موارد همگی حاکی از آن است که کافئین موجود در قهوه سبز باعث بهبود بخشیدن به سلول های بدن می شود و کمک خوبی در به حرکت انداختن سلول های ماهیچه ای بدن می کند و تأثیر بسزایی در کند کردن سلول های چربی در کبد دارند.
این محققان توصیه میکنند که قهوه سبز به صورت نوشیدنی چای، پیش از صبحانه مصرف شود تا برای پایینآوردن چربی بدن اثر کند و با این کار بتوان به بهبود متابولیسم بدن کمک کرد و هم به وزن ایدهآل دست یافت.
قهوه سبز متابولیسم بدن را از طریق اسید گلوکورونیک تحریک میکند و این ماده همزمان با تحریک کبد، برای چربی سوزی از آزادشدن گلوکز در جریان خون جلوگیری به عمل میآورد.
این مواد باعث میشود تا افراد بتوانند بدون تغییر در رژیم غذایی روزانه خود لاغر شوند و به این ترتیب اسید گلوکورونیک ذخیره چربی بدن و چربی اشباع شده در کبد کاهش یابد و سوخت و ساز بدن بهبود یابد.
محققان دریافته اند که قهوه سبز بهتر از چای سبز و انگور دارای خواص آنتیاکسیدان است و در حفظ قندخون در شرایط سالم و فشارخون به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک میکند.
این موارد همگی در قهوه سبز موجود است نه در قهوه تفت داده شده (قهوه قهوه ای) و نباید این قهوه به مدت زیاد در انبارها نگهداری شود، چون خواص خود را به مرور از دست میدهد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد