
نیکلای ملادینف نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور عراق گفت: داعش مانند سرطان در عراق، منطقه و فراتر از آن عمل میکند و نباید خطر آن کم اهمیت جلوه داده شود.هیچ طایفه ای در عراق، خاورمیانه و دورتر از خاورمیانه دور از خطر تروریسم نیست.عراق در حال حاضر برای بقاء می جنگد و نیاز به حمایت بین المللی دارد.
وی افزود: همسایگان عراق باید بدانند که تهدید دولت اسلامی خطرناک است و مختصر به این کشور نیست و نیاز به همکاری برای مقابله با این خطر است.زمان آن فرا رسیده است که دنیا بیدار شود و خطر را درک کند.سازمانی تروریستی بر بخش هایی از دو کشور مسلط شده است و در راستای پاکسازی نژادی و دینی در این مناطق حرکت می کند و همه میراث دینی و فرهنگی متعلق به نسل ها را نابود می کند.
ملادینف گفت: پیشروی های گروهک داعش به طور موقت مهار شده است.نیروهای امنیتی عراقی در اطراف بغداد و جنوب آن تقویت شده اند.به هر اندازه که روند سیاسی با شدت بیشتری حرکت کند به همان اندازه روحیه با سرعت بیشتری احیا می شود.
وی افزود: روند سقوط برخی مناطق با این سرعت غافلگیر کننده بود و علت آن متراکم شدن بسیاری از موضوعات و پیدا نشدن راهکاری برای آنها بود.
نماینده دبیر کل در عراق درباره نوری المالکی گفت: شخصیت بحران ساز به نفع کسی نیست همه طرف ها باید مواضع سازنده و مثبتی داشته باشند.نخست وزیر آینده باید در راستای ایجاد توافق سازنده میان تعداد زیاد پارلمان برای به دست آوردن رای اعتماد تلاش کند.تشکیل دولت تکنوکرات و اکثریت مبتنی بر همه طیف های جامعه عراق کلید راه آینده است.بحران در عراق به پایان نمی رسد و نیازهای به گام های دیگری برای عبور کشور از بحران وجود دارد.عراق یکپارچه می تواند از بحران عبور کند.با وجود برخی از دشواری ها بارقه های امید زنده است.(تسنیم)
{$convert_old_media}
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛