برای دستیابی به توافق جامع هسته ای

دیدار ظریف با نمایندگان اروپا و امریکا در وین آغاز شد

دیدار دو جانبه «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و رییس گروه مذاکره کننده کشورهای 1 + 5 در هتل کوبورگ وین لحظاتی قبل پایان یافت و بلافاصله دیدار سه جانبه ای با حضور ظریف ،اشتون و «ویلیام برنز »معاون وزیر امو خارجه آمریکا در هتل کوبورگ اغاز شد.
کد خبر: ۶۹۱۴۷۸
دیدار ظریف با نمایندگان اروپا و امریکا در وین آغاز شد

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، نشست افتتاحیه رسمی مذاکرات وین ٦ صبح فردا (پنج شنبه) با حضور هیات های مذاکره کننده ایران و 1+5 در مقر سازمان ملل متحد برگزار خواهد شد.

وزیر امور خارجه کشورمان امروز در بدو ورود به وین گفت: این دور از مذاکرات، آخرین مرحله تا 20 جولای (29 تیر) خواهد بود و تلاش می کنیم در این مرحله به توافق دست یابیم.

در پنجمین دور از مذاکرات ایران و گروه 1+5 که از26 تا 30 خرداد ماه در وین برگزار شد، دو طرف وارد نگارش متن توافق نهایی شدند که نام آن را «برنامه اقدام مشترک جامع» گذاشته اند.

به گزارش ایرنا، مذاکرات وین 6 سخت ترین، فنی ترین و پیچیده ترین مرحله گفت و گو ها میان ایران و1+5 و در عین حال طولانی ترین دوره مذاکراتی خواهد بود که طرفین مصمم هستند در این مرحله، مذاکرات هسته ای را به نتیجه برسانند.

براساس توافق موقت ژنو، ایران و گروه 1+5 تا 20 جولای (29تیرماه) برای دستیابی به توافق نهایی فرصت دارند و چنانچه در فرصت باقی مانده این اتفاق رخ ندهد، احتمال تمدید توافق ژنو به مدت شش ماه دیگر وجود دارد.

وزیر امور خارجه ایران و معاونش در روزهای گذشته تاکید کرده اند که زیاده خواهی طرف مقابل مانع از رسیدن به توافق در مذاکرات هسته ای خواهد شد.

به گفته معاونان وزیر امور خارجه ایران، میزان،سطح و اندازه غنی سازی، جدول زمان بندی لغو تحریم ها و طول مدت زمان توافق از موارد اختلافی است که در مذاکرات وین 6 باید درمورد آنها گفت و گو شود.

آخرین دور مذاکرات هسته ای قبل از پایان مهلت توافق موقت ژنو(20 جولای) امروز با دیدار ظریف و اشتون آغاز شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها