طرز تهیه: برگههای سیب، میخک، دارچین، گل محمدی و آب را در یک قوری استیل بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و20 دقیقه بگذارید دم بکشد. بعد آن را صاف کرده و عسل را به چای اضافه و سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت