طرز تهیه: برگههای سیب، میخک، دارچین، گل محمدی و آب را در یک قوری استیل بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و20 دقیقه بگذارید دم بکشد. بعد آن را صاف کرده و عسل را به چای اضافه و سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال