
هانیبال یوسف می گوید در این کنسرت با موسیقی جذاب و شاد از مخاطبان استقبال خواهیم کرد.
به گفته وی ارکستر مسایا این بار با ترکیبی متفاوت و با بهره گیری از سازهایی همچون ساکسیفون، دارمز ، گیتارباس، پرکاشن و گروه کر 40 نفری بخشی از موسیقی گاسپل که برگرفته از موسیقی بردگان سیاه پوست است را به روی صحنه خواهد برد.
یوسف درمورد موسیقی گاسپل گفت: این موسیقی ریشه در فرهنگ بردگان سیاه پوست در نقاط مختلف دنیا دارد که امروز یکی از تاثیرگذار ترین انواع موسیقی در جهان بشمار می رود.
این رهبر ارکستر با بیان اینکه دراین اجرا 12 قطعه به زبان انگلیسی و یک قطعه به زبان فارسی اجرا خواهد شد ، افزود : امید و هیجان یکی از خاصیت های موسیقی گاسپل است که سعی داریم آن را به صورت متفاوت به تصویر بکشانیم .
یوسف با بیان اینکه همیشه سعی دارم در موسیقی خود پیام های اجتماعی را به مخاطبان انتقال بدهم ادامه داد: برای مثال در کنسرت گذشته قطعاتی با مضمون عشق به زبان های مختلف را برای حاضران اجرا کردیم که با استقبال نیز همراه بود.
وی افزود : کنسرت هایی از این دست این امکان را به مخاطب می دهد تا با فرهنگ های مختلف ار طریق موسیقی کشور ها آشنا شوند.
رهبر ارکستر مسایا خاطرنشان کرد: موسیقی کرال و سازی در رپرتوآر اجرایی این کنسرت نقش بسزایی دارد.
وی گفت : موسیقی گاسپل برای نخستین بار در کشور به این شکل اجرا خواهد شد که امیدوارم مورد توجه مخاطبان نیز قرار بگیرد.
یوسف از آمادگی گروه برای اجرای پیش رو خبر داد و گفت: تمرینات گروه به صورت منظم تمرینات خود را از اواخر سال گذشته انجام داده ایم و با نزدیک تر شده به اجرا نفرات اصلی نیز به ما می پیوندند.
یوسف خاطرنشان کرد: محمد شعبانی (پرکاشن) ، سردار سرمست (پیانو) ، ایمان جعفری (ساکسیفون) و سینا پرتویی ( درامز) از اعضای گروه هستند.
وی در پایان افزود : در یکی از قطعات اجرایی گروه کر نابینایان نیز ما را همراهی خواهند کرد.
ارکستر مسایا به رهبری هانیبال یوسف روزهای 11 تا 13 تیرماه در تالار وحدت برنامه اجرا می کند.
(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد