محدودیت های ترافیکی آخر هفته

سه محور مواصلاتی کشور یکطرفه شد

محور شمشک – دیزین مسدود است

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها

براساس آخرین گزارشات دریافتی از پلیس راه کشور اکثر محورهای منتهی به شمال ایران باز و دارای ترافیک پرحجم است.
کد خبر: ۶۸۰۶۲۸
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها

سرهنگ محمدحسین حمیدی، رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: برابر آخرین استعلام‌های انجام شده از راه‌های سراسر کشور ترافیک در محور کرج به چالوس و نیز محور هراز پرحجم اما روان است.

وی با بیان اینکه محور کرج به چالوس تا ساعت 14 امروز یکطرفه است، افزود: همچنین محورهای کرج به قزوین و قزوین به رشت نیز دارای بار ترافیکی پرحجم گزارش شده بودند و در محدوده منجیل رودبار نیز بار ترافیکی سنگینی گزارش شده است.

سرهنگ حمیدی همچنین از انسداد محور شمشک – دیزین به علت عدم ایمنی در زیر ساخت جاده جهت تردد وسایل نقلیه تا اطلاع ثانوی خبرداد.

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به ورود کاروان‌های زائران امام خمینی (ره) از اقصی نقاط ایران گفت: براین اساس پیش بینی می‌شود تا ساعاتی دیگر بار ترافیکی در محورهای خروجی تهران پرحجم شود و در حال حاضر نیز محور تهران به قم با ترافیک پرحجم اما روان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه اکثر محورها در استان آذربایجان غربی و استان گلستان با بارش باران روبروست، افزود: در محور گیلان - چابکسر نیز بارش پراکنده باران گزارش شده است.

سرهنگ حمیدی با بیان اینکه رانندگان باید از رانندگی در شرایط طوفانی و افزودن سرعت خود جداً پرهیز کنند، گفت: هنگام بروز طوفان با توجه به اینکه احتمال کاهش دید وجود دارد رانندگان حتماً باید در منتهی الیه سمت راست رانندگی و سپس در جای ایمن توقف کنند.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها